Super Trofeo debut for Schjerpen

Etter en fantastisk seier i den britiske GT4-serien tidligere i år er Aleksander Schjerpen klar for nye utfordringer på racerbanen.

Sammen med Leipert Motorsport stiller han til start på Nurburgring i Lamborghini Super Trofeo-serien. Takket være Leipert Motorsport og Garage15.no er Schjerpen nå på vei til den legendariske tyske banen og helgens løp.

Lamborghini Super Trofeo er en av de største merkeseriene i verden, og det ventes ca 50 Lamborghinier til start. Aleksander ser frem til utfordringen, og vil gjøre sitt beste for å vise sin fart og ferdigheter bak rattet.

”En stor takk til Leipert Motorsport og Garage15.no for å gjøre dette mulig. Jeg ser virkelig frem til dette, og håper at vi får vist frem hva vi kan. Jeg er veldig glad for å være tilbake hos Leipert for dette løpet, og kan nesten ikke vente med å sette meg bak rattet på deres Lamborghini Huracán igjen. Dette løpet går som et supportløp for Blancpain GT3-serien, så det er en god anledning for meg til å vise meg frem for de riktige folkene. Med inntil 50 Lamborghinier på startstreken vil dette bli et heftig og spennende løp.”

 

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på