Storsatsning på BMWi i Norge

bmw-i3-china

BMWs elektriske modeller, BMWi, er mer attraktive enn noen gang, og utvider med nesten dobbelt så mange forhandlere i Norge.

– Dette er vårt svar på den store etterspørselen i markedet, sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Med 11 nye forhandlere på laget, har BMW 26 lokasjoner som selger BMWi.

– Med den økte interessen for elbiler, ser våre forhandlere et større potensial enn noen gang i å investere i våre modeller, sier Christian Gottschalk.

Hver enkelt forhandler har dedikerte ansatte med BMWi som spesialfelt. Disse vil være drivkraften i de lokale satsningene, og arbeide for at enda flere skal velge BMWi.

BMWi som plug-in hybrid

Forhandlersatsningen kommer samtidig med lanseringen av BMW i3 plug-in hybrid. Med vesentlig lengre rekkevidde blir nye BMWi3 plug-in hybrid et enda mer fleksibelt og miljøvennlig alternativ for mange.

Nye BMW i3 er markedets eneste ladbare plug-in hybrid, hvor strøm alltid driver selve bilen. En liten bensinmotor fungerer som generator for å vedlikeholdslade batteriet ved behov.

– Vi har forventninger om at dette blir en populær modell i Norge. De første bestillingene har allerede kommet inn, sier Christian Gottschalk i BMW Group Norge.

BMWi3_drivenow_Beach

Prisbelønte miljøbiler

BMW i-serien har satt helt nye bransjestandarder for bærekraft og miljø – fra produksjonsprosess via utslippsfri bruk til resirkulering mot slutten av livssyklusen. Blant annet er all produksjon på fabrikken i Leipzig drevet av strøm fra egne vindmøller.

BMW i3 har mottatt en rekke utmerkelser siden lanseringen for to år siden. Blant annet ble i3 utnevnt til World Green Car of the Year, World Car Design of the Year i 2014, og Green Car of the Year i Green Car Journals i 2015.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på