Schjerpen klar for Lamborghini-VM

Etter sin sterke debut i Lamborghini Super Trofeo i September returner Aleksander Schjerpen til verdensfinalen i Italia.

Dette arrangementet går på den kjente Vallelunga-banen litt nord for Roma fra torsdag 15. Til søndag 18. November. Dette er sjette runde for Lamborghini Super Trofeo seriene i Europa, USA og Asia, og her kåres verdensmesteren i serien.

Schjerpen er nå tilbake hos Leipert Motorsport, der han har hatt stor suksess de siste sesongene. Det inkluderer også en retur til Dubai 24 timers-løpet i Januar. Med støtte fra sine partnere Garage 15, Elverum Sikkerhet & Service og Pepsi Max håper Alexander ar han kan avslutte en vellykket 2018-sesong med en god plassering for å gi 2019-planene et nyttig løft-

Aleksander Schjerpen – Leipert Motorsport Lamborghini Huracán:

«Først av alt er jeg veldig glad for å få denne muligheten, både fra Leipert Motorsport og også mine partnere. Dette er et løp jeg har sett på en stund nå, og  å endelig kunne delta i det er fantastisk. Jeg gleder meg virkelig til denne helgen, og håper vi klarer noen gode resultater for å fullføre denne flotte sesongen. Jeg tror vi lærte mye i Super Trofeo-løpet på Nürburgring, og hvis vi kan bygge videre på det når vi går inn i verdensfinalen, tror jeg vi har en god mulighet til å få et godt resultat. »

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på