Renault – Markedsleder i Halden

ynpl0o0fydp32fgckmgjRenaultforhandleren Jensen & Scheele Auto i Halden har denne uken blitt historiske.

Etter å ha levert stabilt gode Renault salgstall i lang tid, har de denne uken brakt merket helt til topps og er markedsleder i distriktet på person og varebil samlet.

«Meg bekjent har vi ikke innehatt 1.plassen på salgsstatistikken i et distrikt tidligere», dette er en milepæl, uttaler Pr sjef i Renault Norge, Roger Andersen.

Vi er stolte av å ha en slik forhandler og gratulerer med en fantastisk prestasjon.

Jensen & Scheele som selger merkene Renault, Mitsubishi og Volvo har totalt 48,2% markedsandel i sitt distrikt. Renault har 18,5%, Volvo 18,4% og Mitsubishi 11%.

Det er elbilen Zoe med 30 registreringer som fører an, men Haldenserne har også fått øynene for Renaults andre modeller. Salget er jevnt fordelt med Captur (26 stk), Kangoo (21 stk), Trafic (19 stk), Clio (18 stk), Master (12 stk) og nykommeren Kadjar (3 stk).

I varebilsegmentet er Renault overlegne og er dobbelt så stor som nr 2 på listen, VW med henholdsvis 51 mot 25 registreringer.

RENAULT I STERK VEKST

Renault i Norge har samlet en økning på 70,5% på personbil sammenlignet med fjoråret mens tallet for person og vare er en økning på 66,1% (pr 21.sept)

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på