Renault høstet heder og ære i Paris

Prisvinnare-Renault

Den internasjonale bilfestivalen i Paris (Festival Automobile Internationale) som ble arrangert for 31. gang ble svært hyggelig for Renault som ble tildelt prisene :

”Most Beautiful Car of the Year 2015”: Renault Talisman
Årets designer: Laurens Van den Acker
Årets beste Tv reklame: Renault Espace med Kevin Spacey

”Most Beautiful Car of the Year 2015” gikk til Renault Talisman.

Renault_70808_global_en

Bilen skal lanseres i stasjonsvognutgaven (Sport Tourer) i Norge i løpet av første halvår.

Bilen hører hjemme i det store firmabilssegment, der Talisman`s design og utforming vil skille seg ut fra sine konkurrenter. Bilen vil i tillegg få en svært konkurransedyktig pris og lanseres i 3 utstyrsnivåer.

Årets Designer gikk til Laurens Van den Acker

Laurens-1

Renaults sjefdesigner Laurens van den Acker, som har endret Renaults designspråk totalt de siste årene. Prisen utdeles etter et særdeles travlet år for Renaults designavdeling.
2015 inneholdt lansering av Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Talisman og Renault Mégane.
Laurens Van den Acker uttalte ”Det er priser som disse som oppmuntrer oss til å fortsette vår designstrategi. Vår brand signature, ”Passion for Life”, forteller alt om det skifte vi har gjort i Renaults designavdeling”, sa Laurens van den Acker.

Årets beste TV reklame

Den siste prisen gikk til den unike kampanjen ”Make your time great” som ble laget i forbindelse med lanseringen av Renault Espace (selges ikke i Norge). Frontfiguren var Kevin Spacey, kanskje best kjent som president Frank Underwood i Netflix serien House of Cards.
”Vi er ekstremt stolte over å motta denne prisen og vi er stolte over den effekt denne kampanjen har hatt, sa Renaults globale marketingdirektør Michael van der Sande.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på