Rekordsalg for Renault

Renault Norges tre merker; Renault, Twizy og Dacia opplever sterk salgsøkning for tiden.

Ikke uventet er det den elektriske Zoe som bidrar sterkest til det økte salget, men den drar også med seg de øvrige modellene i Reanults store utvalg.

Salgsdirektør Lars Erik Norum, uttaler at rekordresultatet har flere årsaker.
«Vi opplever at merkevaren Renault stadig får en sterkere posisjon både generelt i markedet samt ute hos våre flermerkeforhandlere, dette resulterer i flere tilbud og flere salg.

Vi har også et svært sterkt modellprogram som naturlig nok domineres av våre elektriske modeller som Zoe, varebilen Kangoo ZE og Twizy (registreres som 4-hjuls motorsykkel), men vi har også modeller som Clio og Captur, i tillegg til våre varebiler som nå leverer gode resultater».

Den elektriske Twizy som registreres som motorsykkel er et populært kjøretøy i urbane strøk

Etter årets 8 første måneder er det registrert totalt 3642 kjøretøyer fra Renault Norge, fordelt på 3309 Renault91 Twizy og 242 Dacia Duster.

«I et salgsår der vi ikke har noen modell-lanseringer er det svært motiverende at vi leverer den beste måneden siden Motor Gruppen overtok Renault-agenturet i september 2010!

Vår elektriske Zoe står seg fortsatt svært godt mot våre konkurrenter, som det stadig blir flere av, samt at våre andre modeller viser seg konkurransedyktige både på pris, design og kjørekomfort» avslutter Roger Andersen, PR-ansvarlig i Renault Norge.

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på