Petter Solberg i nytt rallycross-team

Petter-Solberg-and-Liam-Doran-team-up-unde-the-SDRX-banner-in-a-pair-of-Citroen-DS3s

Årets deltakere i VM i rallycross ble presentert i går. Den største overraskelsen var presentasjonen av SDRX-teamet. Solberg/Doran.

Liam Doran er 28 år, og sønn av den britiske ralllycrossføreren Pat Doran. Han har kjørt rallycross på høyt nivå siden 2011, og ble nr 2 i EM i 2012. Han deltok i VM også i fjor, uten å hevde seg i toppen.

Petter Solberg sier han er glad for å kunne jobbe sammen med en så talentfull fører som Liam Doran. Han har jobbet hardt gjennom vinteren for å endre fokus, og komme tilbake etter en tøff 2014-sesong. Dette viser hans motovasjon for videre satsing, og Solberg tror dynamikken mellom de to vil fungere godt denne sesongen.

De to skal som i fjor kjøre Citroen DS3, og har jobbet lenge med å optimalisere bilene. Nå ser de frem til testing i Frankrike neste uke frem til sesongstart i Portugal siste helgen i April

The-FIA-World-Rallycross-Championship-class-of-2015

Ytterligere to nordmenn skal delta i årets VM. Andreas Bakkerud kjører for Ford Olsberg MSE og Tord Linnerud kjører for Volkswagen Team Sweden. Det er totalt 19 førere påmeldt til årets VM, fordelt på 8 team og 2 individuelle deltagere.

 

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på