OPEL GRANDLAND X: Tøff utfordrer i kompaktklassen


Opels modelloffensiv i 2017 er den største noen gang, og med Grandland X kompletterer Opel modellprogrammet med en familievennlig SUV lastet med moderne teknologi. Her er de første bildene av nykommeren.

Grandland X byr på rikelig med plass både til passasjerer og bagasje, og kombinerer SUVens røffe utseende med praktiske løsninger og bilen er lastet med teknologi. Den bidrar også til å komplettere Opels modellportefølje i kompaktklassen, fra Astra til Zafira.

Teknologi for sikkerhet og komfort

Opel Grandland X er utstyrt for å ivareta sikkerhet og komfort, både for fører og passasjerer.

Utstyr som adaptiv fartsholder med fotgjengeroppdagelse og automatisk nødbrems, oppdagelse og varsling om fører blir trøtt eller sliten, 360 graders kamera og avansert parkeringsassistent er noen av eksemplene.

I tillegg har selvsagt Grandland X også utstyr vi kjenner fra flere av de andre Opel-modellene, som ergonomiske AGR-seter, varme i både ratt, for- og bakseter, en bakluke som kan åpnes med en enkel bevegelse med foten, og siste generasjon LED AFL hovedlys.

Ute på veien med Opel Grandland X, er har du alltid med deg din personlige assistent, i form av Opel OnStar, som nå også kan hjelpe deg med booking av hotellrom eller å finne ledige parkeringsplasser.

Perfekt for familien

Opel Grandland X byr, med sin utvendige lengde på 448 centimeter og en akselavstand på 267,5 centimeter, på rikelig plass til opptil fem personer og bagasje. Med et bagasjerom på mellom 514 og 1652 liter, kan den konkurrere mot selv de mest romslige stasjonsvognene i segmentet.

Ekstra fremkommelighet kan sikres gjennom Grip Control, som sørger for å fordele kreftene mellom forhjulene, og tillate hjulspinn om det er nødvendig, samtidig som den styrer automatgirkassen og gassresponsen for å sørge for at du kommer deg helt frem til hytteveggen.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på