Nytt Classic Car Show i Trondheim

classiccarshow-21

Enhver med litt interesse for klassiske biler bør ta turen til Trondheim denne helga. Da arrangeres nemlig Classic Car Show for andre gang.

Fjorårets utstiling høstet mange lovord, og forventningspresset er stort på arrangørene Hans Halbauer og Bjarne Reistad. De to har nemlig lovet at årets utstilling skal overgå fjorårets. En umulig oppgave vil mange påstå, men med litt «inside information» har vi trua på at de vil lykkes.

Som i fjor vil det bli en fin miks av biler fra ulike opprinnelsesland og tidsperioder. Fra 30-tallets store luksusbiler via 60-tallets muskelbiler til nyere sportsbiler. Vi som er godt voksne vil finne bilene vi drømte om i ungdommen, og kanskje en bil vi har spesielle minner fra. Du får se biler med historie fra motorsport, og biler du ikke engang visst fantes. Totalt godt over 200 biler og 30-40 motorsykler.

Det som er ekstra moro med denne utstillingen er at det er biler som er hjemmehørende i Norge som stilles ut. Det er nemlig mange flotte biler rundt omkring i landet som nesten aldri er vist offentlig. Arrangørenes store kontaktnett og gode overtalelsesevner har lokket disse bilene ut fra sine garasjer til stor glede for dem som finner veien til Trondheim Spektrum denne helga.

For mer informasjon om arrangementet kan dere sjekke ut http://classiccarshow.no/

Imens kan dere kose dere med bilder fra fjorårets utstilling.

classiccarshow-30 classiccarshow-29 classiccarshow-28 classiccarshow-27 classiccarshow-26 classiccarshow-25 classiccarshow-23 classiccarshow-22 classiccarshow-20 classiccarshow-19 classiccarshow-18 classiccarshow-17 classiccarshow-16 classiccarshow-15 classiccarshow-14 classiccarshow-13 classiccarshow-12 classiccarshow-11 classiccarshow-10 classiccarshow-9 classiccarshow-8 classiccarshow-7 classiccarshow-6 classiccarshow-5 classiccarshow-4 classiccarshow-3 classiccarshow-2 classiccarshow-1

 

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på