Nye Nissan LEAF 30 kWh bryter isen

frozen-leaf

I forbindelse med salgsstart i Europa av Nissan LEAF 30 kWh med større rekkevidde, har Nissan lansert en kortfilm der bilen selvfølgelig har hovedrollen i filmen som er laget på Norefjell i Norge.

Europas mestselgende elbil har nå opptil 250 km rekkevidde på en enkelt lading, dvs., 26 % lengre rekkevidde enn tidligere, og leveres med det nyeste generasjon infotainmentsystem NissanConnect for elbiler på utstyrsnivåene Acenta og Tekna. Dette inkluderer enda bedre oppvarming, funksjonalitet og bedre konnektivitet.

Filmen starter med en silhuett av LEAF i en isblokk der du kan se fjellkjeden – Nordryggen- i bakkant. Den 6,5 cm tykke isen smelter og avslører etterhvert den nye Nissan LEAF 30 kWh i sin helhet.

Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles, Nissan Europe: «Den nye Nissan LEAF 30 kWh er et flott eksempel på Nissans banebrytende og innovative tradisjoner. Vi jobber konstant mot å skyve grensene for hva som er mulig med nullutslippsteknologi slik at kundene våre kan kjøre lenger.»

nissan-leaf-frozen

Nissan LEAF ble fryst inn i en isblokk av den norske iseksperten Mr. Iceman AS Jack Stensland, adm.dir., som uttaler: «Jeg har aldri tidligere fryst en elbil, men det hørtes ut som en interessant utfordring, og jeg synes sluttresultatet ble enestående.»

Filmen fremhever også påliteligheten og holdbarheten til den nye Nissan LEAF 30 kWh, som blir utsatt for tøff testing fra veldig høye til veldig lave temperaturer for å sikre at den tåler selv de mest utfordrende kjøreforhold. For kunder som bor i særlig kaldt klima, som Norge ofte byr på, tilbyr Nissan en spesialutviklet Nordic Pack med batterivarmer som tåler de ekstremt lave temperaturene. Dette er standard på alle Nissan LEAF solgt gjennom norske Nissan-forhandlere.

nissan-leaf-30-kwh

Nissan LEAF med 30 kWh fås fra 240.100,- og inkluderer blant annet NissanConnect EV med 7» farge-LCD berøringsskjerm, start av oppvarming / sjekk av ladestatus osv via telefon eller PC, kjørecomputer, ryggekamera, regnsensor, oppvarmede sidespeil, oppvarmede for- og bakseter, automatisk klimaanlegg, smartnøkkel, oppvarmet ratt, cruisekontroll, el. vindusheiser foran og bak, mulighet for hurtiglading, 6 kollisjonsputer, ISOFIX fester i barnesete osv.

Se filmen her:

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på