Ny god plassering av Theodor Olsen

Det ble en regnfull dag på Estoril søndag. Men Theodor Olsen liker seg på vått føre, og sammen med makker Louis Hamilton-Smith ble det andreplass i Race 2.

Etter en tredjeplass i Race 1 på Lørdag var det en optimistisk Theodor som startet i Race 2 Søndag formiddag. Han startet i fjerde startspor, men kjørte seg opp til tredje etter fire runder. Etter 15 runder var det pitstopp, og Louis overtok rattet. Han kjempet lenge om andreplassen, og klarte til slutt å komme seg forbi. Dermed ble det andreplass i race 2.

Når Race 3 skulle starte i ettermiddag hadde det tørket opp, og man kunne starte på slicks. Theodor startet på andreplass, og holdt plassen til han leverte over bilen til makkeren. Dessverre fikk Louis problemer med både feste og bremsebalansen i bilen, og endte til slutt på en femteplass.

Løpet bød på mange tette fighter

”Jeg er totalt sett godt tilfreds med helgen sier Theodor Olsen. To pallplasser og en femteplass er en meget god start på sesongen. Jeg vil også takke teamet RAW Motorsport for en kjempejobb for å holde bilen på banen. Alle fire hjuloppheng, motorfeste og deler av girkassen ble byttet under helgen.”

Nå blir det noen få timer søvn før turen går til Lisboa og fly hjem kl. 0400 i natt.

Neste løp i European Masters går på Paul Richard banen i Frankrike den 3-6 mai.

 

 

 

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på