Mini Clubman med firehjulsdrift

MINI-ALL4_2

Nye MINI Clubman kom som et friskt pust inn i premium kompaktsegmentet. Nå lanseres modellen med firehjulsdrift, og blir enda mer attraktiv for norske bilister.

Trekk på alle fire blir å finne i modellvariantene MINI Cooper S ALL 4 og MINI Cooper D ALL 4.

– I Norge er firehjulsdrift veldig populært, og det er en glede at vi kan tilby firehjulsdrift som nyhet på helt nye MINI Clubman, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, Kjetil Myhre.

MINI Clubman er siste tilskudd til MINI-familien og den største MINI-en hittil. Med 6 dører (doble dører bak) og godt med plass, har modellen blitt aktuell for enda flere.
MINI med firehjulsdrift lanseres med den aller siste generasjonen MINI Twinpower Turbo-teknologi. MINI Cooper S Clubman ALL har en 2,0 liters Twinpower Turbomotor på 4 sylindere som yter 192 hk og 6 trinns manuell girkasse som standard. For den som ønsker automat, kan bilen leveres med en meget rask og effektiv 8-trinns automatgirkasse.

ye MINI Clubman ALL4 lanseres i Norge i løpet i mars.

ye MINI Clubman ALL4 lanseres i Norge i løpet i mars.

MINI Cooper D Clubman ALL 4 har også en 2,0 liters Twinpower turbomotor på 4 sylindere, men da med diesel. Ytelsene i denne motoren er på 190 hk, og er som Cooper S også tilgjengelig med 8-trinns automatgir.

Større dimensjoner

Den nye og mer modne utgaven av MINI Clubman er vesentlig større enn forgjengeren. Modellen byr på et særegent design, materialer og finish i høy kvalitet samt ny funksjonalitet innenfor områdene kjøreegenskaper, komfort, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter.
MINI Clubmans status som det største medlemmet i MINI-familien er også tydelig sammenlignet med 5-dørs utgaven av MINI. Nye Clubman er 27 centimeter lengre og 9 centimeter bredere enn sistnevnte, og akselavstanden er 10 centimeter lengre. Bagasjerommet har et volum på 360 liter, som enkelt kan utvides til hele 1 250 liter ved å legge ned baksetene.
Nye MINI Clubman ALL4 lanseres i Norge i løpet i mars. Prisene er foreløpig ikke klare.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på