Mini Chrome line

Mini Chrome Line Exterior Deluxe

Den nye Mini vekker oppmerksomhet hvor enn den ferdes. Tidløst og tøft design med spennende detaljer gjør at den skiller seg ut på enhver parkeringsplass. Nå er det mulighet for dem som ønsker å skille seg ennå mer ut. I dag lanseres nemlig en ny versjon av bilen med tradisjoner tilbake til 1959. Den gang var krom begrenset til dørhåndtak og grill, samt mindre detaljer. På den nye spesialmodellen Chrome Line Exterior Deluxe er hele bilen dekket av skinnende krom.

Mini Chrome Line Exterior Deluxe

Det er foreløpig kun 3-dørs Cooper S som er tilgjengelig med denne utstyrspakken. Alle overflater som er lakkert på en standard Mini er nå forkrommet. Bilen har i tillegg spesialdesignede felger som selvsagt også er forkrommet. Inntrykket er gripende, og bilen er mer et kunstverk enn et kjøretøy.

Mini Chrome Line Exterior Deluxe

Produksjonen av denne spesialmodellen krever også tilpassinger i produksjonen på Mini-fabrikken i Oxford. På grunn av refleksjonen må lyset dimmes ned for å unngå øyeskader. Trafikkmyndighetene i Storbritannia og EU har ingen innvendinger mot det særpregede utseendet, så bilen er godkjent for gatebruk. Mini oppfordrer likevel sine kunder til å utvise varsomhet ved bruk i sterkt solskinn.

Mini Chrome Line Exterior Deluxe

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på