Mikkelsen og Svindal tar ferge

Mikkelsen_Svinndal5

Andreas Mikkelsen og Aksel Lund Svindal har vært på vestlandet og  lagd reklamefilm sammen, slik blir det action av.

Mikkelsen og Svindal er blant våre raskeste idrettsutøvere. Forleden møttes de ved Lysefjorden der oppdraget var å komme seg raskest mulig ned fra Sirdal til Lysefjorden.

Begge to er sponset av en ikke ukjent produsent av styrkedrikk, og det var i den forbindelse de to fartsglade nordmennene ble ført sammen.

Mikkelsen_Svinndal2

Mens Svindal tar skiene fatt den strakeste veien nedover fjellsiden mot Lysefjorden må Mikkelsen kaste sin VW Polo gjennom 27 hårnålssvinger på den 29 km lange Lysefjordveien. Det er frisk kjøring av begge to, og Svinndal hopper også over veien når Mikkelsen passerer mellom brøytekantene. Det siste stykket har ikke snø, så derfor må Svindal legge skiene på taket og innta kartleserstolen hos Mikkelsen. Det går rimelig fort nedover veien, før de to avslutter med en piruett inne på fergedekket.

Se filmen her:

Andreas Mikkelsen er selv en habil alpinist, og konkurrerte på høyt nivå før han satset alt på Rally. Han syntes det var moro å ha med Svindal som co-pilot, men skulle han vært med i rally-løypa måtte han kvittet seg med noe muskelmasse først. Svindal var også imponert over sjåføren sin. Jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på Andreas som kan rase rundt i rallybilen sin, selv om det absolutt kan gå fort nok på ski.

Mikkelsen tok kjøreturen ned Lysefjordveien som en oppvarming til helgens Rally Finland. Da blir det uten ski på taket og med Ola Fløene trygt plassert i kartleserstolen.

Mikkelsen_Svinndal3

Mikkelsen_Svinndal4

Mikkelsen_Svinndal1

Mikkelsen_Svinndal6

Mikkelsen_Svinndal7

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på