Mikkelsen kjemper med bilen på Korsika

Det har vært en frustrerende dag for Andreas Mikkelsen på Korsika. Han sliter med å finne det riktige oppsettet på bilen.

– Vi har forsøkt å gå noen retninger med bilen i løpet av dagen. Noe har ikke fungert i det hele tatt, og noe har fungert litt bedre. Men vi kommer til å gjøre mer ekstreme endringer før de siste etappene i morgen. For slik som bilen har oppført seg i dag, så går det rett og slett for sakte. Forsøker vi å pushe, blir den veldig understyrt – og da går det bare enda saktere, sier Andreas litt oppgitt. Sammen med kartleser Anders Jæger ligger han på en skuffende sjuendeplass. Etter åpningsdagen har han likevel klatret to plasser etter at Kris Meeke og Jari-Matti Latvala har brutt.

– Jeg håper endringene vi skal gjøre med bilen bidrar til at vi får opp tempoet og kan være med å kjempe om verdifulle poeng på power stage. Men med den følelsen jeg har med bilen akkurat nå, så vil det ikke være mulig. Det er derfor vi kommer til å gjøre store endringer på oppsettet, for slik det er nå, går det rett og slett for sakte. Veldig frustrerende, men sånn er det enkelte ganger. Men jeg kan kjøre fort på asfalt, det vet jeg fra før. Så nå gjelder det bare å få bilen slik jeg vil den skal være, og da kommer jeg til å kjøre fort.

Video fra dag 2

Nordmannen ligger drøyt to minutter bak suverene Sebastien Ogier, som leder med 44,5 sekunder på Ott Tanak, mens Andreas sin teamkamerat i Hyundai, Thierry Neuville, ligger på tredjeplass kun 0,1 sekunder bak Tanak.

Stillingen etter dag 2

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på