KONA electric: 3.132 ordrer på 72 timer

Hyundai KONA Electric

Helt nye Hyundai KONA electric har vekket rekordsterk forhåndsinteresse, og allerede i mars måtte interessentlisten stenges etter å ha rundt 20.000. Nå er fasiten etter de første salgsdagene klar.

– Vi har kjørt en helt åpen linje med interessentlisten vår fra dag en, uten noen form for depositum eller forpliktelser. Det har tydeligvis fungert bra, for over 15 prosent av dem som meldte forhåndinteresse har bestilt bil i løpet av den første helgen, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway.

Fasiten etter 72 timer i salg er 3.132 bestillinger av helt nye Hyundai KONA electric – og mandag morgen fortsetter ordrene å komme inn.

– Pågangen er enorm, og vi er svært fornøyde med salget så langt, sier Stenbo.

KONA electric har fått svært attraktive priser, og bilen leveres utelukkende i topputstyrte utgaver. For kundene betyr det at man får en komplett elbil med det siste innen komfort- og sikkerhetsutstyr, samt svært lang rekkevidde, for så lite som 325.900 kroner.

– Vi ser imidlertid at de aller fleste velger å legge på enten skinninteriør, eller kombinasjonen skinninteriør og soltak, sier Stenbo.

Ny generasjon mobilitet

Helt nye Hyundai KONA electric bringer en ny generasjon av fullelektrisk mobilitet til kundene. Med en svært lang rekkevidde på 482 kilometer (WLTP), kraftig elmotor på 204 hk og et stort væskekjølt lithium-ion polymerbatteri på 64 kWt leverer KONA electric elektriske egenskaper som ikke matches i denne klassen. Med en meget avansert drivlinje, et raffinert chassis og solide crossover-egenskaper byr KONA electric på dét norske kunder ønsker.

– Salgsstarten bekrefter at KONA electric er et etterlengtet produkt i markedet. Vi er veldig glade for responsen vi får, men ikke overrasket over at så mange velger å bestille KONA electric. Vi har allerede visst i lang tid hvor ekstremt bra denne bilen er, og det er gøy å endelig kunne selge den, avslutter Stenbo.

I en begrenset periode frem til 17. juni er det kun kunder som har meldt forhåndsinteresse og fått et kønummer som kan bestille bil. Ordinært salg starter mandag 2. juli 2018 klokken 08.00.

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på