Ny og heftigere Nissan GT-R

gt-r-track-edition-3
Et nytt og etterlengtet kapittel i Nissan GT-R historien har startet med ankomsten av GT-R Track Edition.

Som navnet antyder er bilen spesialutviklet for superbilentusiaster av det dedikerte NISMO-teamet, Nissans motorsportavdeling. Bilen er utviklet for å levere høyere ytelse enn standardmodellen GT-R, og er priset fra 1 100 000 SEK.

Nissan GT-R Track Edition er bedre utstyrt enn variantene Prestige og Black Edition i modellutvalget, rett bak flaggskipet GT-R NISMO.

  • Nye Nissan GT-R Track Edition leverer enda bedre ytelser til superbilentusiaster
  • Bilen er utviklet av NISMO og inkluderer skreddersydde Bilstein hjuloppheng og oppgradert interiør
  • De første bilene vil leveres i begynnelsen av november med priser fra 1 100 000 SEK

Andre modifikasjoner som forbedrer den dynamiske opplevelsen inkluderer skreddersydd Bilstein Damptronic®-hjuloppheng. Bilen er fintunet for å optimalisere kjøringen både på rette strekninger og gi bedre stabilitet i svinger. En ny og lett krengningsstabilisator er også på plass for å øke bilens stivhet og redusere vekten.

NISMO Racing Black smidde 20” alufelger og dekk er en del av GT-R Track Edition-pakken i tillegg til bredere støtfanger foran. Nøyaktige spesifikasjoner vil variere fra marked til marked. I Sverige er de svarte og røde Recaro-setene fra GT-R Black Edition standard, mens karbonspoiler er ekstrautstyr. Kundene kan også velge en bakluke av karbon og karbondetaljer på setene som ekstrautstyr.

gt-r-track-edition-1

Alle modellene har et unikt Track Edition-merke i karbon på dashbordet. Kunder vil motta de første bilene i begynnelsen av november.

GT-R Track Edition er basert på GT-R MY17 som ble offentliggjort for første gang under bilutstillingen i New York i april 2016. Bilen bygger på superbiltradisjonene til GT-R, og er en firehjulsdrevet super-coupé med et nytt aerodynamisk eksteriørdesign.

I tillegg har bilen et nytt og sofistikert interiør for optimal kjørekomfort, som inkluderer en ny 8” NissanConnect-berøringsskjerm og infotainmentsystem samt Bose®-anlegg med 11 høyttalere.

Motoren er en 3,8-liter Twin-Turbo V6 med 570 hk og et dreiemoment på 637 Nm. Hver motor er montert for hånd av en grundig opplært mekaniker kalt Takumi, som betyr håndverksmester på japansk.

gt-r-track-edition-2

Siden lanseringen i 2007 har Nissan GT-R vært helt i toppen av blant førsteklasses superbiler med sin fireseter for kresne bilentusiaster. Dette er en bil som virkelig står for Nissans slagord: Innovation that Excites.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på