God start for Theodor Olsen på Estoril


RAW Motorsports Theodor Olsen og Teamkollega Louis Hamilton-Smith sikret 3.Plassen i årets første race i Radical European Masters på Circuito de Estoril i Portugal.

Vi er relativt godt fornøyd med en 3 plass i åpningsracet, men det er en del som må finpusses før neste race sier Olsen. Dette er sesongens første løp i serien, og selv om Theodor kjørte maken bil i USA i påsken er det mye som skal klaffe.

Det ble kjørt to kvalifiseringer. Louis kvalet P3 og Theodor P2 som ga startspor 3 i lørdagens race.
Louis hadde en kanonstart og ledet løpet noen runder fra start men etter 30 minutter og pit-stop lå han som nummer 3. Theodor ble hardt presset bakfra i siste delen av løpet men holdt tredjeplassen til mål.

Starten på race 1. Louis Hamilton-Smith gikk raskt i ledelsen

Race 2 starter søndag kl 11.15 (norsk tid), og Theodor skal da kjøre første delen. Værmeldingen for Estolril sier regn og ”Wet Race” Det er noe Theodor liker, så han ser frem til det.

Hektisk aktivitet før start

Race 3 starter kl 15:55. Da skal det etter værmeldingen klarne opp og bli sol. Uansett er det en spennende dag i morgen, og vi krysser fingrene for Theodor og makkeren Louis Hamilton-Smith.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med rappport i morgen, men du kan også følge løpene på live timing via denne linken: http://online.cronococa.com/

Circuit de Estoril ligger øst for Lisboa i Portugal, og er en skikkelig ”Old School” Racerbane. Les mer om den her:

https://www.facebook.com/EstorilF1/

 

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på