Gjør din Mini unik

Med MINI Yours Customised kan du lage din helt unike Mini, uten å gi slipp på den originale kvaliteten.

Siden tidenes morgen har folk satt sitt personlige preg på bilene sine. Alt fra terninger i speilet og klistremerker til ettermarkeds stylingsett og felger. Ofte i varierende kvalitet og passform. Mange bilprodusenter tilbyr også individuelle løsninger for å gi kundene en mer personlig bil. Ofte er dette kostbare løsninger som må bestilles fra fabrikk, og er krevende å endre om smaken skulle endre seg. Nå har Mini tatt individuelt design til et nytt nivå. Med MINI Yours Customised kan man via en nettløsning komponere sine personlige designkomponenter og få dem levert på døren. I første omgang er det sideskjold, dashbordtrim, innstegslister og dørbelysning som kan tilpasses. Fordelen med dette er at produktene blir lagd i samme materialer og på samme måte som de originale. Man oppnår da perfekt passform og funksjon, og alt der ut som det er levert fra fabrikk.

Kunden velger selv sine produkter og design på nettportalen MINI Yours Customised. Man kan velge mellom en rekke forhåndslagde design og kombinere dem med tekst og farge etter eget ønske, eller man kan lage sitt helt unike design. Ved hjelp av avansert 3D-printing og lasergravering blir delene produsert og sendt hjem til deg. Å bytte dem med bilens originale skal være svært enkelt, men man kan selvfølgelig også få det gjort på et Mini-verksted.

Via nettsiden kan du lage og bestille ditt eget design.

 

 

Delene blir produsert etter samme kvalitetskrav som bilens originale

 

Før levering blir delene testet og kontrollert

 

Etter noen dager får du dem levert hjem til deg.

Man kan selvsagt lage nye komponenter når man vil, eller montere tilbake de originale når bilen skal selges. MINI Yours Customised blir tilgjengelig utover i 2018. Hva prisen vil bli sier ikke pressemeldingen fra Mini noe om.

Monteringen er enkel, og nødvendig verktøy medfølger

Resultatet er elegant

En hyggelig velkomst når du åpner døren

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på