Ford lanserer ST-Line

ST-Line
Ford presenterte i dag ST-Line, en ny modellserie med biler som kjennetegnes av sportslig styling inspirert av Ford Performance, og som er tilgjengelige med et bredt spekter av motorer, inkludert Fords prisvinnende EcoBoost-bensinmotor.

Fiesta ST-Line starter på kr 211 000 og Focus ST‑Line starter på kr 268 000 – begge tilgjengelig for bestilling allerede nå.

ST-Line-modellene kjennetegnes av et sportslig eksteriør- og interiørdesign som er inspirert av Fiesta ST og Focus ST. Dette er med andre ord modeller som henvender seg til kunder som ønsker seg det sportslige imaget til Fords ST-modeller, men som ikke trenger ytelsene som leveres til de optimaliserte ST-modellene. Prisene på ST-Line er betydelig lavere enn på en ST-modell, og dermed attraktive og tilgjengelige for et bredere publikum.

Både Focus ST-Line og Fiesta ST-Line tilbys med en rekke kraftige motorer – inklusive Fords flere ganger prisvinnende 1.0-liters EcoBoost-bensinmotor – og med utstyr som sportsfjæring, unike lettmetallfelger, sportsseter, sportsratt, aluminiumspedaler og ikke minst design med ST-identitet.

ST-Line

– Med vår nye ST-Line-serie kan enda flere av våre kunder oppleve biler med sportslig utseende og kjøredynamikk inspirert av vårt mest spennende Ford Performance-program noensinne, herunder Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Fiesta ST200, Mustang og superbilen Ford GT, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren.

– I år regner Ford med å selge 40.000 høyytelsesbiler i Europa, en økning på 50% sammenlignet med 2015. Resultatet i 2015 viste også en tydelig vekst, og endte 61% over resultatet i 2014, opplyser Haugaard.

ST-Line

Tilgjengelig i både 3- og 5-dørsversjoner er Fiesta ST-Line en sportslig nykommer til Europas bestselgende småbilserie i Europa. Focus ST-Line som 5-dørs og stasjonsvogn forsterker ytterligere appellen til denne populære familiebilen.

Kraftige og effektive motorer

Nye Ford ST-Line er kun tilgjengelig med motorer som passer til de forbedrede dynamiske egenskapene fra sportsunderstellet.

Fiesta ST-Lines motorprogram består av 1.0-liters EcoBoost-bensinmotorer med 100 og 140 HK med manuelt gir, og 1.0-liters EcoBoost med Powershift automatgir.

Focus ST-Line tilbys med bensinmotorer fra 125 til 182 HK med manuell og automatgir, og en 1.5-liters TDCi-dieselmotor med 120 HK og med manuell og PowerShift automatgir.

– Nye Fiesta ST-Line og Focus ST-Line vil tilby kundene en mulighet for å oppleve den berømte kjøregleden i Fords biler i en spennende og økonomisk mer oppnåelig pakke med et bredt spekter av motorer – og vi kommer med ytterligere to andre modeller senere i år, lover Haugaard.

ST-Line

ST-Line

ST-Line

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på