Fiat og Alfa Romeo med Norges beste garanti

Fiat og Alfa Romeo har litt ufortjent fått et rykte som lite holdbare biler. Nå slår importøren tilbake, og tilbyr det de kaller Norges beste nybilgaranti

I en pressemelding sier pressesjef Morten Andreas Kleven at  Fiat personbiler har preget den europeiske bilindustrien i over 100år og er stolte av våre praktiske og velutstyrte biler. samtidig har merket  Alfa Romeo på sin kant utviklet biler med noe av den mest moderne teknologi, kompromissløs kvalitet og italiensk lidenskap for ytelse gjennom en lang historie.

Nå ønsker vi at våre kunder skal føle den samme tryggheten, og som vi har hatt for våre merker igjennom en lang historie.

Fra og med 01.01.18 innfører FCA Norway, 7 år eller 200.000 km garanti på alle Fiat personbiler  og Alfa Romeo modeller. Dette er Norges beste nybilgaranti avslutter Kleven

Nye Fiat Tipo har på kort tid blitt en populær bil i Europa. Nå er den på plass i Norge.

Hva omfatter garantien?

Garantien gjelder  for  7 år eller 200.000 km. Dette gir en trygghet ikke bare til første eier av bilen, men da garantien følger bilen vil dette også innebefatte fremtidige eiere som måtte eie bilen innenfor garanti tiden.  7 års garantien gjelder for alle nye biler importert av FCA NORWAY registret i Norge etter 1.januar 2018.

Garantivilkårene

  • Garantien gjelder for nye biler importert av FCA Norway og registrert etter 01.01.18. Garantien er gjelder i hele Europa.
  • Over hele 7 års perioden er kilometerbegrensingen 000 km.
  • De 2 første årene er det ubegrenset kjørelengde.
  • Veihjelp/Mobilitetsgaranti i hele garantiperioden. (7år og 200.000km)
  • Garanti på Radio/lydanlegg/navigasjon gjelder for hele perioden på 7 år eller 200.000km.
  • Originalt fastmontert tilbehør har samme garantivilkår som bilen.

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på