Dekkmann åpner Outlet

Dekkmann outlet

Nå blir det mulig å gjøre dekk-kupp i Dekkmanns egen outlet-butikk på Furuset.

Outlet-butikker har vært vanlig i mange bransjer i en årrekke, men dette tilbudet har ikke vært tilgjengelig for de som skal kjøpe dekk – før nå. Dekkmann har nå åpnet landets aller første outlet-butikk for dekk i tilknytning til sin avdeling på Furuset i Oslo.

Her kan kundene kjøpe både dekk, felger og annet utstyr til sterkt reduserte priser. Grunnene til at dekkene havner i outlet-butikken kan være flere. Det kan være snakk om dekk det finnes få sett av, dimensjoner som er lite etterspurt eller dekk som har ligget på lager en stund.

Alle dekkene som selges har vært lagret på korrekt måte hele veien, og det sørger for at de har like gode egenskaper som nye dekk – selv om de kan være noen år gamle. Scandinavian Tire & Rim Organization utførte for noen år siden tester som viste at riktig lagrede dekk hadde samme egenskaper som nye dekk selv etter flere år. Aldringsprosessen starter først nå dekkene utsettes for elementene ute på veien.

Oppdatert liste

Vareutvalget i butikken vil variere etter sesong og hva som blir solgt. Noen av dekkene finnes det kun ett sett av, mens det er flere tilgjengelige sett av andre. Noen ganger vil det også være enkeltdekk til salgs i butikken.

For en oppdatert oversikt over hva som finnes i outlet-butikken, kan man gå inn på dekkmann.no/outlet. Her føres det en oppdatert liste over hva som er tilgjengelig, og i skrivende stund kan man blant annet kjøpe fire Continental Eco Contact-dekk for 1196 kroner. I tillegg er det gode tilbud på både felger og annet utstyr.

Produktene er kun til salgs i butikken og kan ikke sendes. Outlet-butikken har åpningstider 07-21 på hverdager og 09-14 på lørdager (gjelder frem til 13. mai. Nye åpningstider annonseres etter dette). Den befinner seg i tilknytning til Dekkmanns vanlige butikk i Søren Bulls vei 2 på Furuset.

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da. Kjeden består av 41 avdelinger fra Mandal i sør til Alta i nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed «datterdatter» av Continental AG i Tyskland.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på