Corvette Luzifer – Et råskinn av en bil

Det å få jobbe med bil og motor enten det er på Tv eller i magasin er faktisk ikke så ille. Og denne uka vil vi nok sent eller aldri glemme.

Tekst og foto:  Bjørn Gravdahl 

Vi er nå i Mendig for å ta opp nye programmer at Tv serien Fast Lap som går på TV kanalen auto motor og sport TV. Her har vi nå fått kjøre en TIKT Preformance Corvette C7 Z06  Luzifer. En bil det er kun en av i hele verden

Luzifer har ca 900 hk og et dreiemonent på 1085 Nm . Bilen er faktisk så sprek at man har måttet redusere antall hester noe . Ned til ca 840 hk . Og får å si det slik, det holder i massevis. Denne bilen er faktisk så rå at den er skummel å kjøre. Her skal du være en meget dreven sjåfør for å håndtere denne og med eieren stående på sidelinjen blir det jo til at en tar det litt rolig, Men bare litt.

Bilen er en helt rå kjøre maskin og dere kan se hele programmet senere i høst på auto motor og sport TV. Det er bare å glede seg.

Du kan se auto motor og sport TV på Canal Digital (Kabel: kanal 69 – Parabol: kanal 15) og Get (Kanal 75)

I Programet Fast Lap presenterer vi de råeste utgavene av de fleste bilmodeller. Vår egen programleder Asgeir varmer opp bilen før den profesjonelle racerføreren Christian Menzel tar den ut på en rask runde og sammenligner den med andre biler som er presentert. Noen av bilene vi skal prøvekjøre i høst kan du se på denne videosnutten.

 

 

 

Bjørn Gravdahl

Author: Bjørn Gravdahl

Del denne saken på