Alfa Romeo Giulia i flere versjoner

160301_Alfa-Romeo_Ginevra-Giulia_01

Ventetiden for mange alfister er snart over. Fra 15. April kan den nye Alfa Romeo Giulia bestilles i hele det europeiske markedet.

Under bilutstillingen i Geneve vil publikum for første ganger få presentert hele modellprogrammet for nye Giulia. Tidligere har kun toppmodellen med 510 hk V6-motor blitt vist. Nå kan vi bekrefte at motorprogrammet i tillegg vil bestå av to 2,2-liters dieselmotorer på 150 og 180 hk med enten 6-trinns manuell eller 8-trinns automatisk girkasse. Vi får også en 2-liters bensinmotor med 200 hk og 8-trinns automat.

Alfa Romeo Giulia

Interiør i nye Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Eksklusivt interiør i Alfa Romeo Giulia Super

Alfa Romeo Giulia vil bli tilgjengelig i tre ulike utstyrsnivåer: Giulia er Standardversjonene, Super er en mer påkostet luksuriøs utgave og Quadrifoglio er den mest sportslige toppmodellen. Vekjente betegnelser for den store skaren av merkets tilhengere.

Alfa Romeo Giulia

Glasstak er også tilgjengelig

Alfa Romeo har bestandig vært synonymt med kjøreglede, og nye Giulia er nok intet unntakt. Lav vekt takket være utstrakt bruk av lettmetall og komposittmaterialer optimalt fordelt mellom de to akslene. Det påstås også at Giulia har den mest direkte styringen i segmentet, og setter en ny standard for større sportslige sedaner. BMW og Audi utfordres nå av Italienerne.

Alfa Romeo Giulietta

Faceliftet versjon av Alfa Romeo Giulietta

Samtidig med lanseringen av den komplette Giulia-serien får også de andre Alfa Romeo en fornyelse. Både MiTo og Giulietta får en ansiktsløftning og teknisk oppgradering. Spesielt fronten er omarbeidet for å matche familielikheten med Giulia. Samtidig blir det noen nye utstyrsvarianter for å øke interessen for disse modellene som er på vei inn i sin siste produksjonsfase med henholdsvis 8 og 6 år på baken.

Alfa Romeo MiTo

8 år gamle Alfa Romeo MiTo får en ansiktsløftining

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på