eMobility – utslippsfri sightseeing

eMobility
Cruiseturister vil gjerne oppleve naturen på egen hånd, og ikke bli fraktet rundt i buss. Nå kan det gjøre det utslippsfritt takket være Renault og E-Mobility

eMobility startet sitt utleiekonsept i Geiranger sommeren 2015 med 10 stk elektriske Renault Twizy. Cruiseturister og andre besøkende ble tilbudt en utslippsfri og luftig måte å utforske nærområdet på. Med GPS guiding på ulike språk, ble tilbudet en umiddelbar suksess og i år har eMobility Geiranger utvidet sitt tilbud med ytterligere 15 stk Twizy. Nå har tiden kommet for også å etablere seg utenfor Geiranger. Først ut er Flåm.

eMobility Flåm AS er eid av Ragnar og Jørund Vidme og eMobility Geiranger i fellesskap. eMobility Flåm skal tilby morsomme opplevelser gjennom utleie av elektriske kjøretøy.

Renault Twizy – Kom nærmere naturopplevelsene

Fra 6 juni vil det rulle 10 stk Renault Twizy med opplevelsestørste turister bak rattet i de tøffe motbakkene i Aurland og Flåm

eMobility Flåm er 2. destinasjonen i reiselivskonseptet som eMobility har lansert i samarbeid med Renault Norge. Til sammen har eMobility en flåte på 35 stk elektriske Twizy fordelt på de 2 destinasjonene og konseptet har vakt stor oppmerksomhet også internasjonalt i Renaultsystemet.

RenaultTwizy som er100%elektrisk, har 2 seter, og uten vinduer vil man med vind i håret komme nært de store naturopplevelsene i det unike fjordlandskapet. Utstyrt med en GPS audio guide på hele 6 språk som både informerer om lokale severdigheter og fine historier fra området blir opplevelsen annerledes og unik. Og det beste: Ingen forurensning, ingen støy, men mye moro! Twizy er som skapt for store opplevelser på små, trange og unike steder.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på