25 nye Tesla til Avis

Avis_TeslaAvis kjøper inn 25 nye Tesla Model S 70D. Den nye modellen har firehjulstrekk og er som skapt for kjøring på norsk føre.

10. desember 2015 fikk Avis Bilutleie levert 25 nye biler av modellen Tesla Model S 70 D. D-modellene til Tesla er de første produksjonsbilene i verden som tilbyr fordelene ved firehjulstrekk kombinert med dual elektrisk drift, og er som skapt for kjøring på norsk føre. Med 334 hestekrefter og en rekkevidde på 442 km er det også en fullverdig bil.

Innkjøpssjef i Avis, Fredrik Matheson, forteller at de ønsker å tilby de bilene i flåten sin som er etterspurt i markedet.

– Vi er opptatt av å tilby en bredde i sortimentet vårt og å krydre flåten vår med innovative produkter. Sånn sett supplerer Tesla Model-S 70D flåten vår på en god måte. I tillegg har vi et stort fokus på det miljøvennlige konseptet vårt «Avis Go Green», som består av el- og hybridbiler.

Nå kan du leie den nye super-teslaen hos Avis

Nå kan du leie den nye super-teslaen hos Avis

Han forteller at bilene i første omgang går ut til stasjonene i Oslo og Bergensområdet, men om etterspørselen er tilstede vil bli distribuert ut til flere andre regioner også.

Leverer erstatningsbiler for Tesla

Foruten om å bruke bilene som utleiebiler har Avis også inngått et samarbeid med Tesla i Norge om å levere erstatningsbiler for Tesla kunder når de har bilen sin på verksted. Avtalen gjelder også Tesla kunder som venter på leveranse av ny bil.

– Tesla er en stor og spennende samarbeidspartner for oss i Avis, med en bilflåte som er i stadig vekst på flere av våre lokasjoner i Norge, uttaler Morten Torp, salgs- og markedsdirektør for Avis i Norge.

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på