​Kia lanserer ny Ceed crossover.

Kia viser i dag den første skissen av en helt ny modell; en crossover som skal inngå i Ceed-familien. Fra utviklingen av Ceed startet for 15 år siden, har Kia hatt en åpen tilnærming og vurdert mange ulike karosserivarianter. Når de startet utviklingen av siste generasjon Ceed, fikk de europeiske designerne “frie tøyler” til å utforske flere muligheter.

En idé skilte seg veldig klart fra de andre, og Kia kan i dag vise skisser av en helt ny modell. “Det er en type bil vi føler veldig sterkt fortjener en plass i Ceed-familien. Den vil styrke modellrekken, og gjøre den enda mer spennende og attraktiv for europeiske kjøpere. Designen vil skille seg klart fra de andre Ceed modellene, og dette blir den neste overraskelsen fra Kia”, sier Gregory Guillaume, Vice President for Design i Kia Motors Europa.

Shooting Brake ProCeed er foreløpig siste tilskudd til Ceed-familien, frem til den nye crossoveren blir lansert

Ceed rangen, med kombi, stasjonsvogn og nå sist Shooting Brake ProCeed, vokser fortsatt, og den nye modellen vil ytterligere øke interessen for Ceed. Den nye crossoveren vil vises, og navnet offentliggjøres, senere i år.

 

Olav Barhaugen

Author: Olav Barhaugen

Del denne saken på